Glad i hjärtat. Jag älskar mitt nya lag.

Riktig fröjd och grymt läcker känsla att sitta med i en snabb klunga av starka brudar.

En god natts sömn, yoga för vissa och en stabil frukost senare gav vi oss ut för att erövra Dalarna. Fastän detta var vårt första pass tillsammans, så kändes det harmoniskt nästan direkt. Alla var fokuserade och tydliga i sin cykling. Borgar för bra framtidsutsikter.

Vi stannade några gånger, inte för att njuta av utsikten, utan för att ge varandra feedback och diskutera vägval. Här gäller det att jobba som ett lag och bli bra på att kommunicera – inte att knäcka varandra i backarna.

I morgon kör vi igen, längtar.

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.