Vackert så att jag kan dö direkt. Helt hög efter cykelturen. Helg här med mitt nya cykelteam SUBXX. Jag ska ge allt jag har till Dalarna denna helg känner jag. Roligt också att lära känna 29 nya brudar. Ja, vissa känner jag sen gammalt förstås, men nu i lite nytt sammanhang, samarbete och samklang.

Känns som jag har rest en månad framåt i tiden. Mera höst, mera frisk luft. Även solen går ner lite tidigare.

Resan upp gick förvånansvärt smärtfritt. Flyg till Arlanda, hissen ner och tåg därifrån direkt hit till Borlänge. Behövde inte ens betala en krona för cykeln på SAS.  Nu väntar mingel och middag och Borlänge by Night.

Fånga Fredagen

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.