Sitter på Arlanda, ler fånigt för mig själv och känner mig tacksam över alla spännande platser och fina människor jag får uppleva. Efter en exotisk helg i Norrland är jag mitt i en snabb mellanlandning. Om en stund lyfter flyget och tar mig sista sträckan söderut. Här kommer mina fem spontana anledningar till att alltid vilja återvända till Skellefteå och Norrland.

*Mesost. Hyvlar på friskt och laddar mackan med cirka 5 skivor. Dylika delikatesser går inte att hitta hemma i södern, så jag passar på att bygga upp depåerna inför vintern.

*Skog. Jag är svältfödd på skog och tar första bästa stig in i djupet. Jag bara andas, bara är, bara finns. Känner lugnet infinna sig.

*Vatten. Njuter vid ån som sakta flyter fram, stannar till vid den vilda forsen och smakar stilla vatten i tjärnen. Vanligt vatten ur kranen är dessutom superkallt och friskt!

*Människor. Vackra, vänliga, tålmodiga, hjälpsamma och väldigt gästvänliga. Jag känner mig väldigt välkommen och väl omhändertagen. Kommer tillbaka när som helst.

*Skellefteå Sushi Bar. En pytteliten söt japansk restaurang som drivs av indier! Åtta bitar vegetariskt och supergod misosoppa senare är man mätt och redo att undervisa igen.

Tackar min lyckostjärna!

Jona

  1. Vi som var med sitter hemma och tindrar med ögonen ikapp med stjärnorna i den mörka senhöstkvällen. Tack för din värme och för att du delar din kunskap och härliga energi med oss. Rustade inför vintern och längtar till nästa gång.

  2. Tack än en gång för en underbar yoga-helg i Skellefteå. Jag känner mig stark i kroppen och helt i balans!

  3. Tack Marie, och lycka till med utbildningen ;)

    Vi ses igen Anita, vill cykla mer :)

    Jag vet, det gäller att inte ha för goda grejor i kylen, därför köpte jag inte med mesost hem.

    Tack själv Carina, hoppas balansen håller länge!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.