Jag har cyklat på vilsamma vägar och varit på roadtrip med Jolanta & Joosi. Känner extra mycket kärlek till kustvägen mellan Hölle och Ystad. Här har jag cyklat miljoner gånger och i Svarte är Josefin faktiskt född. Snyggt och prydligt i framsätet på en vit volvo på väg till Ystad BB. Janne fick sluta köra och axla ansvaret som barnmorsa. Ja, vad kan man säga, vi beräknade fel och hann helt enkelt inte hela vägen fram. Vi stannade vid vägen, tog några djupa andetag, bad en bön, släppte kontrollen och det gick bra ändå. Josey tyckte att det var intressant att besöka brottsplatsen. ”Det måste ha varit ganska lätt ändå mamma, det är ju varmt på våren”.

Cyklar med solen i ryggen.

Cyklar med solen i ansiktet.

En typisk skånsk hög.

En typisk skånsk mölla.

En typisk skånsk roadtrip.

En typisk skånsk strand.

En typisk Jona som ger Buddha en puss.

Tusenmiljoner tack!

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.