Kvällsmålet är grönt  och gott och sjunker skönt ner i magen och vidare ut i omloppet för uppbyggnad av snygga celler och ren energi. Den gröna sörjan skall föreställa en grönkålssoppa. På tallriken ligger spenat, avokado, morot och sharonfrukt. I glaset stoltserar en mix av spenat, ananas, cashewnötter, en skvätt citron och vatten.

I dag blev det löpning, ett fantastisk pass faktiskt, kanske till och med mitt bästa för i år. Sprang utan I-pod eller klocka och jag nådde ett stadium som skulle kunna kallas löpningens nirvana, nästan som sista steget i meditation. Löpsteg, andning, tanke och väg smälter ihop…. Löparen blir ett med naturen. Jag blir ett med meditationsobjektet. Nåja – nästan. Lycklig var jag i alla fall, faktum är att jag fortfarande är lycklig.

Bönor passar bra till lunch och ett litet nätt simpass på Vanningen i Vellinge. Ok, här kommer det svart på vitt: 16X50@10 sek vila –  lite gott och blandat, 3X200@10sek vila – frisim medel, 2X200@10 sek vila – frisim max, 200@10 sek vila – frisim hårt, 200 frisim max. Dusch på det.

I morgon är det tisdag – det kommer att bli bra!

Sov gott sköna vänner

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.