Varmt välkommen till vårt tredje yogaretreat i Portugal. Vi kommer att tillbringa sju dagar med yoga, meditation, kultur, natur och god mat. Detta är en unik möjlighet att fördjupa sig i kundaliniyogans energi och medvetenhet.

Boende

Vi bor i en oas fylld av skönhet och lugn i hjärtat av Algarve. Quinta da Calma är ett holisitiskt retreatcentrat som genomsyras av en djup kärlek till naturen och ekologiska råvaror. Byggnaderna ligger inbäddade i en vacker och fridfull miljö och skapar den perfekta förutsättningen för avslappning. Maten är färsk, färggrann, vällagad, riklig och närande för både kropp och själ. Köket använder så långt möjligt de allra finaste ekologiska produkter.

Dagligt Schema

Retreaten startar på lördagen klockan 18.00 med en välkomstmiddag och slutar efter frukost på lördagen veckan därpå.

6-8 Kundaliniyoga Sadhana – Vi startar dagen med yoga och meditation.

8-9 Frukost – Vi laddar med en hälsosam frukost för en dag full av solsken.

9-11 Kundaliniyoga och Meditation – Kriya, pranayam och meditation.

11:30-12:30 Lunch – En organisk gourmetbuffé serveras varje dag.

12-16 Fri tid – Tid att utforska de vackra omgivningarna och slappna av.

16-18 Kundaliniyoga och meditation – Mjuk yoga och meditation.

18-19 Middag – Vi njuter av en middag från det utsökta köket.

20-21 Kvällsmeditation. Lugn yoga och avslappnande meditation.

Lärare

Arrangör för retreaten är Kundaliniyoga Syd med Bhai Himat och Jona Dahlqvist som huvudlärare. Vi arbetar tillsammans som ett team sedan tolv år tillbaka med målet att hjälpa människor i deras andliga utveckling. På retreaten i Portugal har vi ett professionellt team av medverkande gästlärare.

Resa

Varje deltagare bokar själv flyg och transfer från flygplatsen. Quinta da Calma ligger bara 15 minuter från Faro International Airport. Norwegian flyger till Faro från Köpenhamn och Stockholm. Även Tap och Air Berlin flyger till Faro bland andra. Från flygplatsen tar man enklast taxi till centret. Vi är tacksamma om ni vill meddela oss era flyguppgifter, så att vi vet när ni kommer till Quinta da Calma. På ankomstdagen startar programmet klockan 18:00 med gemensam middag. Om du kommer tidigare får du även lunch. Programmet slutar 8 på avresedagen och vi äter frukost innan vi beger oss till flygplatsen.

Pris och anmälan

Avgiften är 10 000 sek. Detta inkluderar kurs, boende i dubbelrum och måltider. Det finns även filtrerat vatten och möjlighet att koka te eller kaffe i rummen. En anmälningsavgift på 3000 kronor skall betalas in i samband med din slutgiltiga anmälan. Resterande belopp, 7 000 kronor, betalas senast 30 dagar innan retreaten. Faktura kommer att skickas ut efter att du gjort din slutgiltiga anmälan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.