Källan till allting är Ett.
Allt som existerar kommer från denna En källa.
Allt är denna En källa.

När vi studerar yogisk filosofi inom kundaliniyoga kan vi tänka på att det handlar om en modell, bland många andra, som beskriver hur vi kan se på oss själva i relation till världen. Var och en av oss måste känna efter om teorierna och modellerna klingar rätt inuti oss själva. Är detta något som passar mig, kan jag relatera till detta, är detta min sanning?

Enligt yogisk filosofi finns det en överordnad sanning. Att allt är Ett. Att den kreativa kraften är en del av allt. Maya betyder illusion. Den illusionen, som vi lever i och gör att vi upplever att vi (jaget) är separerat från den kreativa kraften. Meditation hjälper oss att knäcka koden, att uppleva verkligheten bortom Maya.

Genom andlig praktik och regelbunden meditation har vi möjligheten att bli mer medvetna om existensens sanna natur istället för att vara fastlåsta i ett tillstånd av Maya.

På vår utbildning till lärare i kundalniyoga i Göteborg och Malmö har vi glädjen att arbeta med de bästa lärarna i världen, som var och en har sina specialistkunskaper. Guru Dass har varit med enda sedan Woodastockfestivalen, han har givit ut ett femtiotal skivor och har specialiserat sig i yogisk filosofi. Om du är intresserad av utbildningen till yogalärare – för din egen skull, eller för att sprida vidare, så tar vi emot ansökningar nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.