I dag när jag cyklade hade jag en ordramsa som gick om och om i huvudet.

Njut av dagen, njut av livet, bara njut, älska, älska, älska.

Tänkte på hur fantastiskt lyckligt lottad jag är egentligen som får jobba med det jag älskar och vara ute och cykla mitt på blanka dagen – som jag också älskar. Sen tänkte jag på hur bortskämd jag är som får vara stark och frisk.

Och på tal om frisk. Oktober är här nu och höstens alla stormar rullar in på allvar och förkylningarna kommer farande med vinden. Frisk blir lätt sjuk. Jag tror inte att det finns någon universalkur som funkar för allt och alla när det gäller att hålla sig frisk. Tricket är att hela tiden hitta balansen mellan aktivitet och vila. Nyckeln är att vara lyhörd och inkännande. Medveten på kroppen och medveten på sinnet. Det finns ett yogapass som jag gärna rekommenderar i dessa tider. Det stärker motsåndskraften så att vi slipper återkommande förkylningar. Här finns passet. 

Fortsatt fröjdefull höst!

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.