Jag är på väg till Indien för sjätte gången för att bo på ashram utanför Delhi och besöka det gyllene templet i Amritsar. Tillsammans med Bhai Himat och Wiveca skall jag guida en grupp yogalärare till kundaliniyogans rötter. Syftet är att få en personlig upplevelse och djupare förståelse av Indiens andliga liv. Jesper kommer också att följa med. Han ska hjälpa kocken Ramesh i köket på vårt ashram. Riktigt trevligt och jättekul tycker jag. Hittills är det bara min yngsta dotter Julia, som varit med mig i Indien. Tanken är att ta med ett barn i taget och så klart även Janne. Under resan kommer jag inte ha möjlighet att svara på telefon eller e-post.

Om du är nyfiken på själva reseprogrammet så kan du ladda ner en PDF genom att klicka här: Resa till Indien_2012

Undervisningen fortsätter igen som vanligt när jag är tillbaka efter novemberlovet i Malmö onsdag 7/11, i Falsterbo torsdag den 8/11 och i Höllviken måndag den 12/11.

Ta hand om er och håll värmen!

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.