Jag älskar kål! Alltså man behöver ju inte äta gris om man inte är direkt sugen på det menar jag. Här lider vi ingen nöd. Rå rödkål med apelsin, mandel och russin är en favorit i advent. Likaså grönkål, som är torkad i ugnen med chili, ingefära och en skvätt soja. Sallad toppad med granatäpple är både sött och fräscht och friskar upp!
Eller får det kanske helt enkelt lov att vara ett äpple!
Julekramar från Jona
Min rödkålssalsa går inte av för hackor, vill du ha recept kommer det!
Ser fräscht ut med grönsaker och frukt nu i juletider när skinkan står på bordet. Ha en riktigt härlig God Jul och tack för all inspriration. <3 Varma hälsningar / Anita
Annel, ja jättegärna, vore fantastiskt piffigt till julebordet! Din matlagning går aldrig av för hackor!!
Anita min vän, tusen tack och god jul i retur till dig!
Å, tack för tips! Copy-paste.