Grönkål. Butternutsquash. Granatäpple. Nötter. Citron. Olivolja. Salt

ingredienser

Riv grönkål i små bitar. Skär butternutsquashen i tärningar och blanda med grönkålen. Pilla ut kärnorna ur granatäpplet och lägg ovanpå alltihop. Toppa med nötterna. Pressa på citron, ringla över citronolja och strö på lite salt.

färdigt

Njut av den perfekta smaken! Så himla fräsch. Helt beroendeframkallande gott.

Kram

Jona

*Butternutsquashen kan du lätt baka i ugnen. Skär den i två delar, gröp ur kärnor, häll på en aning olivolja  och baka tills mjuk. Gröp sedan ur och skär i lagom bitar. Man kan även steka butternutpumpa (som det också heter) i stekpanna. Med en vass liten kniv får du av skalet och kan sedan skära i färdiga bitar som du steker i olivolja tills mjuka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.