Yoga Sommarmorgon. Yoga Sommarkväll. Fyra gånger i veckan! För elfte året i rad blir det yoga&meditation utomhus på stranden i Höllviken – en unik upplevelse mitt i naturen. Denna sommar bjuder jag även på ett kvällspass varje vecka. Start måndagen den 21 juli. Slut fredagen den 8 augusti.

Bastun kallar

Samling vid den vita bastun på piren nedanför parkeringsplatsen Östra Kanalvägen i Höllviken 15 minuter före passet. Vi  börjar med ett dopp i havet (helt frivilligt för den som vill) och sedan går vi in bland tallarna och utövar yoga och meditation i den öppna gläntan ovanför parkeringsplatsen. Ta med eget liggunderlag. Priset är 80kr och betalas kontant på plats.

Vi ses ute! Och oavsett väder :-)

Jona

    1. Hej Linn, javisst blir det yoga i höst, jag återkommer snart med länk till anmälan.

      Varma hälsningar – skön sommar!

  1. Hej!
    Är det även för nybörjare? Väldigt intresserad. Är det bara att dyka upp?

    Mvh Petra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.