Nu kör vi rakt in i mörkrets famn. Fram med tekoppen bara. Höst är inte farligt alls. Livet flyter på och varje dag är en övning i medveten närvaro – bara med lite mer regn hängandes i luften.

bild 2-32

Själv har jag laddat med några dagar av rejäl hetta och riktigt mycket kämpande och svett. Jag kom precis hem från en blixtvisit till Mallorca där jag genomförde den tionde Ironman-tävlingen i karriären.

bild 3-20

Tävlingen gick långt över förväntan och jag placerade mig strax utanför pallen, som fjärde kvinna i ett stor internationellt startfält av starka sega supergrymma kvinnor! Jag lovar att skriva en mer utförlig rapport när den värsta träningsvärken har lagt sig.

bild 1-33

Just nu är jag så styv och stel att jag knappast ens når ner till tårna, vilket är ganska skojigt när man skall föreställa yogalärare.

Tre jättebra övningar för en något krossad kropp finns att hämta här. 

Öva öva! Ses strax i salen!

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.