Lyd inte mig  –  Lyssna på dig själv !

Fram för allt på känslan som sitter inne i hjärtat. På lång sikt handlar allt det här om att bli sin egen chef. Om att utveckla sin förmåga till självobservation och om att välja yogaövningar och meditationer som passar ens unika personlighet.

Jona Dahlqvist

Vissa gillar kundalini-yoga andra älskar Bastu-yoga. Andra spelar tennis. Många springer av sig. Vi är fria. Valet är fritt.

Baba Siri Chand

Om man är väldigt eldig och ostyrig i sinnet, kan man kanske sträva efter att utöva aktiviteter som ger en jämn glöd inuti istället för vulkanutbrott och explosioner.

10_meditation klar

Om man känner sig sluten och tungsint kan man kanske lätta upp sitt sinnet med några sköna moves eller mysiga mantrameditationer.

11 juli

Yoga med en kompis funkar fint varje gång jag känner att jag behöver muntra upp stämningen!

jona augusti 228

Möjligheterna är (nästan för) många. Det gäller dock inte att försöka ändra sig själv utan bara om att hitta DET som känns välgörande för humöret och kroppen. Huvudsaken är att det känns rätt på alla sätt.

IMG_1886

Länge jobbade jag som en galning för att uppnå balans i tillvaron. Gick upp klockan tre och körde på med full gas tills jag slocknade. Småningom slutade jag upp med att ställa orimliga krav på perfektion. Skönt! Let’s keep it this way!

0 erövra ditt sinne

Och på tal om balans i tillvaron. Jag har hittills inte mött en enda människa som är alltigenom helt balanserad, kontrollerad och totalt harmonisk. I perioder – kanske, men inte hela tiden. Så man kan lika gärna bara lägga ner projektet och vara nöjd  :-)

orig-IMCN0699

Jag är exakt lika bångstyrig nu som innan, fast på ett högre plan :-) Jag menar att jag är lika mycket temperament som innan jag började att utöva yoga, man att jag numera är fullt tillfreds med det.

blomning

Ses måndag, tisdag, onsdag, torsdag och söndag i lite olika yogasalar runtomkring!

Yoga Like A Boss !

Jona

  1. Hihi! Ja så är det! Jag kommer troligtvis alltid vara sökaren med tre miljarder projekt i olika storlekar. Utan annat kompass än min passion och min magkänsla. :-) Och det är bra nog. :-) KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.