chokla Dadlar, mandelsmör, kokos, vanilj och Kakao.

Recept på en succéefterrätt från avslutningen i Röstånga nyss. Grymt mäktig och sällsynt god. Smakar nästan som Rawfood, men bakas en liten stund i ugn. Cashewgrädde på toppen gör en extra mjuk och glad till sinnes!

24 fina medjool dadalar
2 burkar mandelsmör
2 eko ägg
1 dl kokosolja
1 dl finkakako
2 tsk bakpulver
2 tsk salt

Mixa allt, häll i en form och baka i 180 grader i kanske 15 minuter. Satsen räcker till drygt 20 personer, för man äter inga jättebitar direkt :-)

Cashewnötter, päron och vanilj.

cashew

Cashewnötter blötläggs över natten och mixas med ett moget päron och en gnutta äkta vanilj. Späd med vatten till perfekt konsistens.

Väl bekomme!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.