Fikapaus med vänner från Danmark, Sverige och Färöarna!

Jag är i Alcudia och här är grymt bra. Älskar seriöst solen, havet, bergen, människorna och maten. Jag har tillbringat många vackra vårar här; som cykelcoach, triathloncoach och yogacoach.

frank ja kaisa

Nu hänger vi hos dessa två supervänner! Kaisa och Frank driver NextLevelCamp. Visonen är att hjälpa individer att nå sin nästa nivå.

mot pollenca

Träna, tävla, yoga, jobba, vila. Proffs, motionär eller nybörjare – oavsett var du startar, finns det en ny nivå att sträva efter.

madelen

Vi måste börja på botten för att nå toppen.

with the boys

Och det tar aldrig slut. Vi strävar vidare. För när vi når toppen så finns det nya saker att utveckla.

moi

Det gäller att stå med fötterna stadigt på jorden för att kunna bära huvudet högt ovan molnen. Var vi än är – finns det potential till förbättring. Själv jobbar jag just nu hårt med mina fötter med daglig “fotyoga”. Mina fötter ska bli hela och fina.

on my head

Jag har även börjat stå på huvudet igen. Huvudstående är en ställning som inte används alls inom kundaliniyoga. Andra former av yoga, som tex den som är utvecklad av B.K.S Yengar, lovordar dock ställningens suveränitet och förträfflighet.

Min lärare i Hathayoga (för mer än 20 år sedan) berättade att det är bra att stå på huvudet eftersom blodet börjar flyta åt andra hållet. Jag tog det med en nypa salt och hade kul – för allt ser onekligen rolig ut när man står upp och ner. Jag kanske hörde fel? Blodet byter nämligen inte riktning när man står upp och ner. Det lär jag mig nu när jag studerar anatomi och fysiologi :-)

fin

Ok, vi landar snart hemma. På söndag är det nämligen Re-Union med alla mina yogalärare och sedan kör allt igång som vanligt next week igen.

Vi ses snart!

Jona

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.