Som ung höll jag på med Hathayoga och Trancendental Meditation

År 2002 utbildade jag mig till lärare i kundaliniyoga och flera vidareutbildningar ovanpå det.

Är jag färdig?

Tydligen inte. För just nu går jag en intensiv utbildning i anatomi och fysiologi på Ibiza. Jag ska bli Yoga Alliance certifierad specialyogalärare med fokus på kropp&anatomi.

Vad innebär det?

Jag vill kunna fortsätta att undervisa utifrån ett vetenskapligt perspektiv. Och bli ännu bättre på det. Plus att jag lär mig nya spännande saker.

Many Paths – One Yoga Alliance

Jag vill även registrera utbildningen med Yoga Alliance. Därmed erhåller alla elever den internationellt erkända titeln RYT. (Registered Yoga Teacher).

tonar in

Vad spelar detta för roll?

Yoga Alliance är den största ideella föreningen som registrerar yogalärare och utbildingar. Yoga Alliance inkluderar alla yogaformer. Kundaliniyoga, Hathayoga, Ashtangayoga, Poweryoga, Yinyoga osv – alla är varmt välkomna. Detta tycker jag personligen är mycket positivt, då det visar på tolerans, mångfald och rikedom. Many paths – one yoga alliance. Fint motto tycker jag. Alla är inkluderade. Det finns inte bara en sanning. Det finns många vägar inom yoga, men alla vill fram till samma mål.

Hälsa, livskraft och självkännedom

Jona

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.