Söndag klockan fyra! Hälsa solen med en solhälsning eller två. Känn den livgivande värmen och upplev solens – och ditt eget – kraftfulla ljus!

side angle

Jag älskar allt som solen representerar; ljus, liv, värme, kraft, tillväxt, klarhet, energi och upplysning. Nu när sommarsolståndet närmar sig (den 21 juni på norra halvklotet), är det perfekt läge att fira kärleken, naturens överflöd och att suga i sig av all den energi som sommaren för med sig.

morning gloory

Jag inviterar dig härmed att sitta stilla i solen en stund och meditera, just nu när den står som högst på himlen, och skänker oss mest dagsljus. Passa på att utnyttja det varma vädret och solens energi för att hälsa, livskraft och självkännedom.

allie backbend

Nu är också bra tajming att fokusera på manipura (eller solar plexus) chakrat. Enligt yogisk filosofi anses manipura (ett ord på sanskrit för en del av kroppen som inte går att hitta i anatomiboken) vara vår kraftcentrum och kärnan av oss själva: kopplat till fokus, kraft och inre viljestyrka.

Genom att stärka och balansera magen (med specifika yogaövningar, näringsrik mat, andningsövningar och meditation) fylls vi av värme och vitalitet.

jona thinking

Låt alla bekymmer och spänningar smälta bort en stund. Fokusera på ljuset och låt känslor av glädje få växa och frodas.

allie twising

Vi ses på stranden söndagen den 21 juni strax innan soluppgången kl. 04:00. Dagen sammanfaller också med internationella yogadagen, så tveka inte – ut och stråla :-)

Lyckligt sommarsolstånd!

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.