Nu befinner jag mig på Ibiza och går en crash course i yoga med fokus på anatomi och fysiologi. Effektivt är det. Vi jobbar från gryning till solnedgång med fullt fokus  – utan uppehåll. Jo vi pausar kanske när vi äter. Trots det tajta schemat vill jag hemskt gärna klämma in en löprunda för att bekanta mig lite med omgivningen. Och havet, MÅSTE hinna simma i havet, om det så skall innebära att jag går upp toktidigt någon dag.

mind your head

Vi studerar kroppens anatomi, mediterar och jobbar med att utforska olika yogaställningar djupare. Har pluggat hårt hela våren för att komma väl förberedd hit och redan innan jag kom fick jag skicka iväg en uppsats om cellen och förklara exakt hur den påverkas av djupanding och rörelse. Spännande och jätteintressant.

asana

Jag har alltid varit fascinerad av kroppen – möjligheterna och begränsningaran. På Ironman tävlingar utforskar jag mina “uppfinningar” jag gör på min yogmatta – lite mer i hetluften. Kanske har jag inte blivit speciellt mycket smartare, men jag känner igen fallgroparna och kan styra undan snabbare. Halvvägs har jag t.ex. alltid tankar på att ge upp. Nu lägger jag mig ner här i gräset och ger upp tänker jag – och låtsas sedan utan omsvep som att jag inte hörde den tanken och bara forstätter :-)

mind over body

Genom att utmana kroppen och studera den lär vi känna oss själva och tänja på våra gränser. Kroppen kan därmed vara en väg till andlig utveckling faktiskt.

friends

Jag är glad över denna möjlighet att träffa nya vänner och att nörda in mig duktigt i min yogapassion. Min baktanke med studierna är att ge ännu bättre  yogaservice i fortsättningen. Aldrig fel med lite kompetensutveckling i firman :-)

headstand

När jag lekt färdigt kommer jag hem till Skåne i god tid innan det är dags för årets höjdpunkt – Yoga och Meditation Ute by the Beach. Missa för allt i världen inte detta unika tillfälle att ladda batterierna med GRYMT MYCKET ENERGI!

Vi ses den 21 juni kl. 04:00 på stranden i Höllviken. Info hittar du här!

Kram, kraft och karma!

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.