• Det bästa jag vet är att lägga ut min yogamatta och lyfta upp benen högt. Det är som en nystart. All kraft återvänder till kroppen och sinnet igen. Jag får energi direkt. Prova gärna. Några minuter i skulderstående räcker. Det fungerar varje gång.
  • Om du känner att du har missat  matchen och vill ha en skön dos yoga senare i höst, så har jag mycket goda nyheter. Det är INTE för sent. Du är varmt välkommen att haka på, vi har plats åt dig i salen. Det är dags för nystart!

jona 5 okt 14 197

  • Du får 8 veckor med mysiga moves och meditationer med mig och inspirerande yogavänner. Priset är 1100 kronor och du anmäler dig genom att mejla mig och skriva vilken av dagarna nedan du vill gå. jona@yogajona.se är min adress!
  • Onsdagen den 14 oktober kl.18:30 i Malmö… eller
  • Torsdagen den 15 oktober kl. 18:30 i Ljunghusen…. eller
  • Söndagen den 18 oktober kl. 14:55 (jag vet – tokig tid) i Höllviken…. eller
  • Måndagen den 19 oktober k. 20:15 i Höllviken

Välkommen!

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.