Om du vill övervinna oron över livet, lev i nuet, lev i andetaget, sprid värme

© Max Lawless | www.maxlawless.com |  www.facebook.com/maxlawlessphotography

Chandra bhedana betyder att genomborra månen. Det är en andningsteknik där du andas in genom vänster näsborre och ut genom höger näsborre. Att andas in genom vänster näsborre motverkar stress och spänningar och är bra om du känner dig arg eller irriterad. Andetaget hjälper dig att finna balansen och ”kyla ner” ett upprört sinne. Du kommer också i kontakt med din kreativa sida. Detta beror på att andning genom vänster näsborre påverkar höger hjärnhalva, som är kopplad till kreativitet och konstnärlig förmåga. Andning genom vänster näsborre fungerar också om du har svårt att sova.

© Max Lawless | www.maxlawless.com |  www.facebook.com/maxlawlessphotography

#parasympatiska #nervsystemet #kylande #lugnande #avslappnande #ida #nadi #månen #feminin #energi

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.