Jag är jätteglad för många saker just nu. Jag är frisk, hjärtat pulserar, benen bär, familj och vänner finns nära. Måste bita mig lite halvhårt i kinden för att inte gråta på riktigt. Jag är tacksam efter en jätteskön yogahelg i Skellefteå och all snö som lyser upp vägen. Jag är glad för ny supercool cykelhjälm som kom just in time innan avresa. Javisst! Nu drar jag med Janne till Cozumel. Där väntar en elfte IRONMAN och vi är borta en vecka. Följ mig gärna på instagram @yogajona så länge. Jag lovar att rapportera så mycket som möjligt och ladda upp bilder från tävlingen direkt när jag har glidit i mål. Det blir någon gång på kvällskvisten den 29 november – Mexikansk tid. Om allt vill sig väl. Meanwhile är det Anna, Ann-Jeanette, Charlotta, Mine och Marianne som håller ställningarna och yogan levande. All yoga på hemmaplan rullar som vanligt alltså. Nu ska jag simma, cykla och springa som att det inte finns någon morgondag. Och om jag vinner lovar jag att hålla nästa pass här hemma i bara min bikini ;-)

Jag gör det för frid. Jag gör det för fred. Jag gör det för frihet. Jag gör det av kärlek.

Power By Passion

Jona

idien 085

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.