Solkrigaren i ödmjuk beundran av den stigande solen.

Hej vänner!  Morgonen är en värdefull stund av inre&yttre stillhet innan jobbet rullar igång. Vågorna är lugna, trafiken tyst och tankarna förvånansvärt få. Perfekt yogatid. Vi välkomnar gärna den gryende dagen med mjuka rörelser och meditation innan vi börjar trycka på. Vi förbereder oss för dagens äventyr!

image

I soluppgången tankar vi livskraft — prana. Andetaget är länken mellan kroppen och sinnet. Vi andas energi djupt in i varje cell! Sedan springer vi, eller cyklar eller simmar. Livet är ett träningsläger.

image

Jag har glädjen att arbeta med en grymt inspirerande fotograf&artist här på Mallorca. Han heter Romulu Cruz, är brasilianare och bara “hey lets shoot some photos”. Cruz har tagit filmen och fotat alla yogaställningar, som ni får på mina workshoppar i vår. Kul!!!

image

Strax kommer jag alltså hem igen och jag ser jättemycket fram emot att träffa alla. Jag har nöjet att presentera ett kraftfullt yogapass fyllt av solenergi och med inspiration av guden Shiva!

Med många kramar kärlek och kraft, ses snart i en sal nära dig. Maj är välkommen :-)

Trelleborgs Museum 16/5

Hot Yoga Malmö 18/5

Rättscentrum Malmö 19/5

Retreat Röstånga 20-22/5

Kockum Fritiden Malmö 29/5

Skellefteå 31/5

Jona

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.