Ibland räcker det faktiskt att göra en endaste liten enkel yogaövning för att återfå balansen om man känner att man är lite på glid och har tappat fotfästet. Det gäller bara att ta sig samman och göra det. Lätt att säga. Svårt att göra. 10 andetag – det är det enda som krävs. 10 ynka andetag! Varför är det så svårt? Måndag idag, ny vecka, ny chans. Ge inte upp. You can do it :-) Tips på yogaövning hittar du här!

Jona

Här hittar du mig i maj:

18/5 Hot Yoga Malmö
19/5 RC Malmö
20-22/5 Retreat Röstånga
23/5 Trelleborg Museum
25/5 Hot Yoga Malmö
26/5 RC Malmö
29/5 Kockum Fritiden Malmö
30/5 Trelleborg Museum
31/5 Skellefteå

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.