Bästa yogisar!

Tack massor för en sprudlande, inspirerande & passionerad yogadag. Så himla roligt. Yogapasset Shiva Vinyasa Flow finns att finna här. Resten finns i boken på sida 70-71! Öva gärna vidare hemma – lite varje dag. Jag hoppas att övningarna och meditationen sprider sig som svallvågor genom kropp och sinne och fortsätter att skapa harmoniska vibbar i själen. Jag hoppas fram för allt att ni gillade råtårtan :-) Receptet kommer tillsammans med bilder i nästa inlägg.

morgonmys

 

Yogapasset Shiva Vinyasa Flow är skapat i soluppgången på en strand i Alcudia i maj i år. Här har jag yogat och mediterat och blivit inspirerad av solen och Shiva under många tidiga morgnar tillsammans med vänner från olika länder.

archer

Yogapasset är prövat och testat och godkänt av världseliten :-)

sun salutation

Några av dessa stjärnor från stranden på Mallorca tävlar i Brasilen i dag. Heja alla som tävlar, heja alla som yogar, heja alla. Heja livet. Skål, nu är det vår! Följ din passion.

Power By Passion

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.