jona-bok-3-288

Jag ser dig komma in i sista sekunden. Du ser jagad ut. Det är okej. Det är stressen –en reaktion på inre och/eller yttre påfrestning. Ditt hjärta slår fortare, din andning är ytlig och dina musklerna är spända. Du är beredda på kamp eller flykt, exakt som på stenåldern. Efter klassen har dina axlar sjunkit fem centimeter neråt, din mage är mjuk, ditt hjärta är öppet och ditt sinne är klart. Sen hastar du vidare på nya äventyr ;-). Ingen stress, jag har lagt in ett nytt yogapass som ger lugn och ro. Ta det när du hinner.

yoga hemma!


Mjuk mage, öppet hjärta och klart sinne!

Jona

 

 

  1. Hej Jona! Saknar din tisdagsyoga något enormt. Tyvärr fanns det inga lediga platser på julyogan, men jag hoppas att det kommer fler tillfället 2017.
    Önskar dej en God Jul och ett Gott Nytt År!
    Kram Ingrid Majer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.