Jag har blivit lite lätt nostalgisk över semestern och tänkt på alla tusentals träningsvänner och yogavänner jag mött på resans gång. Livet är ett livslångt projekt. Yes, så är det. Min första yogalärare hette Jaana Laaksola, sedan har jag träffat en lång rad yogisar som bidragit med sina pusselbitar. Wiveca. Satya. Guru Dev. Sat Nam. Guru Dass. Mine. Sada Sat. Jaqueline. Christian. Julie. David. Sue. Shanti. Krishna. Mary. André…. Ingen är glömd, även fast jag inte kommer på alla namn nu (det är nog åldern). Listan är hur lång som helst och den växer fortfarande, för en blir aldrig färdig. Jag har fram för allt alla mina elever att tacka för tusen frågor och tips. Ni gör så att jag aldrig blir uttråkad på det här med yoga (eller träning heller för den delen, men det hör hemma i ett annat inlägg). Mitt mål är alltid att skicka vidare allt jag läser och lär mig direkt – i en ständig ström av givande och tagande. Nu på söndag kommer Henry från New Mexico i USA hit. Himla roligt att så många vill komma tycker jag. Roligt att vi delar nyfikenheten på yoga och personlig utveckling. Jag har två platser kvar. Varmt välkommen med din anmälan här under event. 

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.