Kära yogavänner, jag testar att spela in en superkort film på yogaeventet tillsammans med Henry, Susanna och company. Det är 90 minuter komprimerat till 3 minuter. Inspelningen är en minneslapp till dig som var med så att du nu kan sträcka ut på yogamattan hemma i lugn och ro och exakt precis hur länge och mycket du vill. Tona in. Kör sedan varje övning 1-3 minuter med djupandning och/eller eldaning. (Jag brukar göra 10 andetag per övning om jag djupandas). Avsluta med en lång shavasana och en god meditation. Tona ut. En lista på övningarna kommer här:

 • Suficirklar
 • Nackrullning
 • Kråkan
 • Stolen
 • Bron
 • Triangeln
 • Stolen (igen)
 • Kobran
 • Ryggflex
 • Armar i cirkel i höjd med hjärta
 • Vila och Meditera

do the yoga you love

Jona

Och nästa yogaevent är den 21 maj och du anmäler dig här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.