no one is stronger than all of us

 

God morgon vänner! Jag tittar framåt mot en spännande helg med tävlingspremiär för många av mina triathlonvänner och mig. På programmet står Mallorca halvironman (1,9km simning + 90 km cykel + 21 km löpning) som är en stor internationell tävling med cirka 3000 startande från hela världen. Jag ser fram emot en halvdag i havet, i bergen, bland byarna och längs stranden. Vintern och våren har varit lång och jag har tränat metodiskt – fram för allt mentalt. Det ska bli jättespännande att se hur allt spelas ut på tävlingsdagen. Nu dagarna innan tävling så händer inte så mycket spännande. Vi rör på oss kanske litegrann, tar några simtag, rullar lite lätt och springer korta vändor för att hålla kroppen i cirkulation och förbereda den för tävling. Vi bor på Nextlevelcamp, som drivs av Kaisa och Frank och hela hotellet är fullt av starka och förväntansfulla atleter.  Tillsammans är vi starka.

Kramar kraft och värme från Mallorca

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.