Hej vänner! Det är spännande tider. Jag sitter i San Fransisco och väntar. Jag är påväg till Hawaii och mitt fjärde Ironman VM. Det är en tålamodsprövande lång mellanlandning och förväntan ligger i luften.

Jag ser flera “fitta” atleter på flygplatsen och det känns fortfarande lika spännande och pirrigt i kroppen som första gången jag körde i Kalmar på järnåldern. Jag har jobbat hårt på att bibehålla passionen och glöden. När åren går och vi blir mer och mer rutinerade är det lätt att glömma bort det som inom zenbuddhismen kallas för ”beginners mind” … nybörjarmentalitet. Istället för att vara öppen och nyfiken på att ta in och lära sig nytt, stannar man gärna kvar och strävar efter perfektion inom det man redan kan. Man är emot förändringar. Man klamrar sig fast av rädslan för att förlora det man har byggt upp.

Men enligt min mening är det mer tillfredsställande att låta sinnet vara öppet för nya saker och nya intryck. Det finns så många synvinklar. Genom att utmana mig och prova många olika sätt undviker jag fällan att köra på autopilot. Autopilot tråkar ut sinnet. Hej Hawaii, här kommer jag. Mitt mål är att kombinera den rutinerade krigarens mod och en nybörjares nyfikenhet. Jag kommer att skriva dagbok och sätta upp bilder på min instastory. Följ mig gärna på instagram här. 

Big Love, Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.