Månen blir mera framträdande när solen lyser med sin frånvaro.

  • Jag har varit sjuk i två veckor nu, ända sedan söndagen i Arizona. Det kändes kanske lite bättre först, jag körde på som vanligt, flängde och for, och ignorerade det hela, men sedan satte det sig i lungorna.
  • Så vad lär vi oss av detta? Man ska INTE tävla när man känner sig krasslig. Det är både dumt och korkat. Jag har insett att jag inte kan fatta bra beslut när jag är mitt i mitt värsta ”tävlingsfokus”. Jag gör våld på mig själv istället för att lyssna in och använda mitt yogiska sinnelag. Jag gör allt jag (egot) VILL tills kroppen säger TILL.
  • I helgen har jag har bromsat in och lugnat ner mig. Jag har tagit mig tid att vila både rösten och hjärtat mellan varven. I morse, efter yogan, hostade jag nog upp det sista för jag känner att det lugnar ner sig märkbart nu.
  • Veckan fick en stämningsfull avslutning nu ikväll när vi hade Sinnesfrid i Juletid tillsammans gamla goda yogavänner. Nu blir det yogamys och ljus hela december ut. Vi kan alla behöva andrum. December månads lugnande yogapass hittar du här!

Kramar i månens ljus.

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.