Photo by Romulo Cruz.

”Titta in i kameran, försök att inte le”. Ett klick senare är bilden tagen.

  • Mental styrka är en personlig sak. Det handlar om vem man är på ett djupare plan.
  • Det som fungerar för en individ passar inte en annan. En del behöver egen tid för att återhämta sig och tänka. Anda älskar att omge sig med folk och hämtar sin energi i mötet.
  • Idrottspsykologisk forskning påvisar att det är viktigt att lära känna sina inre drivkrafter för att kunna prestera optimalt och nå sin fulla potential som atlet.
  • Många idrottare älskar utmaningen, träningen och tävlingen, men trivs inte med att stå i rampljuset. Den typen presterar bäst när det är lugn och ro och behöver tid för eftertanke och fokus. Min klubbkompis Therese är typiskt cool. Hon är alltid lugn och fin och vinner tävlingar, utan att göra en massa väsen runtomkring sig.
  • Vissa idrottsmän presterar som absolut bäst när det är lite mer kaos, de vill bli sedda och tycker om stor publik. Thiago, från Brasilen, är eldig och fullkomligt älskar att stå i rampljuset.
  • Jag är nog mer sprallig än cool, fast jag kommer från Finland. Lite som en hundvalp. Det är viktigt för mig med kärlek och support, och jag känner glädje när jag tillhör en grupp. Därför är jag också mycket social på sociala medier, medan Therese inte alls bryr sig om att synas på instagram.

Varje person är unik. Tack alla för att ni är här!

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.