• Man kan hålla fokus i 30 sekunder eller 30 minuter eller 30 dagar, men det är först när man klarar av att hålla fokus i 30 år, som man kan kalla sig en mästare.

  • Vi har precis kommit hem från ett träningsläger på Mallorca med mycket triathlon och även en del stretch&yoga. Fram till nu har träningen handlat om att preparera kroppen inför kommande utmaningar. Snabbhet och fart har varit mindre viktiga än tålamod och envishet. Vi är på gång och vi är ihärdiga. Energin finns och vi ökar takten snart!
  • Jag lägger märke till att många blir nästan besatta av sina tider redan tidigt på säsongen. Det är helt okej, tid är kul, men jag ser det som min uppgift att hålla nere prestationshetsen och tala om mjuka värden. Hur känns det? Är det något du vill förbättra? Det gäller nämligen att inte bränna ut sig i förtid. Att spara några tändstickor till slutet. När man byggt en stark bas, kan man snart köra mer tävlingsspecifik träning, för att nå sin fulla potential som triathlet – på tävlingsdagen! Och resten av livet.

Med värme och kraft,

Jona – coachande atlet*

*Jag är coachande atlet eftersom jag peppar andra samtidigt som jag tävlar själv. Personligen har jag många år på mig att utvecklas då jag nu “bara” går in i min nittonde säsong som aktiv triathlet. Det finns alltid saker att förbättra och finslipa. Fram för allt vill jag bidra med inspiration, kunskap och inte minst glädje.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.