• Hej vänner! Nu har det klarnat vad jag ska prata om och undervisa på Yogagames i Malmö i november. Det blir både föredrag och yoga! Jag berättar kort om föredraget nu och mer om yogapasset senare.

***

Live the yoga you Love – en djupdykning i yogisk filosofi

योगश्चित्तवृत्तिनिरोध

yoga chitta vritti nirodha

yoga stillar sinnets tankeströmmar

Vill du bli starkare? Vill du öka din smidighet, få mer fokus, förbättra din hälsa eller ser du framför dig en framtid som yogalärare? Yoga är ett livslångt och roligt projekt. Vi kan använda yoga som ett verktyg för personlig utveckling genom hela livet – oavsett bakgrund, erfarenhet och ambitionsnivå. Min intention är att inspirera dig att hitta en egen personlig relation till yoga. Att utveckla en lyhördhet för dina behov, att följa din egen övertygelse och att hitta svaren inom dig – det är själva kärnan i yoga och kallas för samadhi, fullkomlig frihet.

Yoga chitta vritti nirodha kan översättas som “Yoga lugnar sinnets oroliga vågor och återförenar sinnet med sitt sanna harmoniska tillstånd”. Chitta är en lugn sjö och vårt turbulenta liv är krusningar på ytan av denna sjö. Genom yoga uppstår harmoni.

***

 

  • Föredrag kommer att äga rum lördagen den 3 november kl. 12:30 i Studio 5, Malmömässan. Jag har en unik rabattkod som ger dig som använder koden 300kr rabatt. Koden gäller vid bokning av biljett till både lördag och söndag. RABATTKODEN ÄR: yogajona
  • Yogagames hemsida hittar du här!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.