Kära yogavänner! Tack för århundradets bästa sommar. Solen värmer ljuvligt och tiden nästan stannar. Nu ser vi fram emot sensommaren och jag har några nya roliga events och datum att se fram emot tillsammans med er alla…. direkt efter sommaren. Närmare  hösten :-)

När det gäller egen daglig yogaträningen så är det perfekt att bygga upp med styrka och uthållighet nu. Jag rekommenderar vinyasaflow i högre tempo, energigivande hatha- och kundaliniyogapass samt rytmiska mantrameditationer. Stärk dig fysiskt och mentalt inför kommande – något mörkare dagar. Här är yogaterminen i korthet:

  • September . Omstart

Jag är lite på resande fot från och till och jobbar med nya yogapass och meditationer som ska spelas in så att du kan utöva yoga själv var som helst när som helst. Om du vill göra ett kort energigivande yogapass hemma i september hittar du ett under onlineyoga här. Jag har även ett tips till alla som har gått våra yogalärarutbildningar och Skellefteå och det är att logga in och fördjupa dig i anatomikursen med David Keil. Det finns alltid något att repetera och lära sig.

  • Oktober . Ayurveda

Söndagen den 21 oktober kl.9-14:30 fördjupar vi oss i temat ayurveda på Medlefors konferensgård i Skellefteå. Du lär dig yogarörelser och meditationer som stärker och balansera din unika personlighet. Dessutom får du övningar som hjälper dig att integrera ayurveda i din undervisning och din vardag. Vi går öven igenom hur man anpassar sin träning till årstidernas växlingar. Priset är 600 kr och lunch ingår. Du anmäler dig till Anita i Skellefteå på anitaifrig@gmail.com

Helgen den 27-28 oktober startar vi en helt ny utbildning till yogalärare i Malmö. Vi i lärarteamet ser fram emot detta med stor entusiasm. Hela schemat för året ser du när du loggar in på “min yogasida” här. Om du vill delta som gäst, mejla mig gärna, så reserverar jag dig en plats i salen.

  • November . Healing

Lördagen den 2 november håller jag ett föredrag i Yoga och filosofi kl. 12:30 på Malmö mässan i samband med YogaGames. Jag har även ett yogapass – Yesbody movement kl. 18-19:30. Du får rabatt på anmälningsavgiften till yogagames om du använder min kod som är yogajona. Du hittar hela schemat och anmäler dig på yogagamens hemsida här!

Söndagen den 11 november kl. 13-16 fördjupar vi oss i yoga och healing på Kockum Fritiden i Malmö. Vi lär oss att använda yoga för att stärka kroppen och sinnet. Vi lär oss speciella meditations och avslappningstekniker som passar under mörkare årstider. Rawfoodtårta ingår. Eventet är öppet för alla, oavsett om du är nykomling eller van yogautövare eller yogalärare. Vi kommer att ha en återträff för yogalärare i samband med denna workshop. Priset är 400kr. Ta med egen yogamatta, filt till avslappning och en kudde att sitta på under meditation. Du anmäler dig till November Healing här!

  • December . Sinnesfrid

Söndagen den 9 december kl. 12:30-15:30 har vi yoga för sinnesfrid i juletid på Formtoppen i Höllviken. Då får du lära dig ett speciellt yogapass som ger energi, balans och avslappning i julhetsen, samt att vi fikar rawfoodtårta och gör en längre meditation. Priset är 400 kr. Ta med egen yogamatta, filt till avslappning och en kudde att sitta på under meditation. Du anmäler dig December sinnesfrid här!

  • Med start den 1 oktober och året ut har jag Hot Athlete Yoga kl. 16:30 på måndagar och Warm Mediyoga kl. 17:30 på torsdagar. Allt på vår förträffliga studio på Kattsundsgatan 8, nämligen Hot Yoga Malmö. Kontakta mig med en kommentar här nedan, om du undrar över något praktiskt.

 

Ses snart i salen, ta hand om er och varandra!

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.