• Jag har riktigt roliga och spännande nyheter. Vi har nu en helt egen byggnad för vår yoga, träning och möten. Utbildningen till internationellt lic yogalärare kommer att hållas i denna fantastiska lokal med adressen västra kanalvägen 20 vid Falsterbokanalen i Höllviken.
  • För att det ska fungera enkelt och praktiskt för alla tillresande från Malmö har vi ordnat med transport. Vi samlas på Kockum Fritiden vid huvudentrén kl. 8:30 den 27 oktober. Transporten tillbaka igen går kl. 17:00. Samma gäller på söndagen. Jag ringer runt till alla deltagare i veckan som kommer för mer detaljerad info.
  • Checklista, att ta med: Yogamatta, meditaitonskudde och filt. Block, penna och vattenflaska. Extra mellanmål om du behöver. Vi serverar lunch kl. 13 båda dagarna.

Varmt välkomna!

Jona & teamet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.