Jag är så himla glad!

 • Min nya adress från och med alldeles nyss (vi fick nycklarna den 2 oktober) är Västra Kanalvägen 20 vid Falsterbokanalen i Höllviken! Jag älskar husets vackra placering med utsikt över havet och naturen, och trivs med känslan som arkitekterna har skapat. Vi börjar att värma upp huset med kurser i yoga och mindfulness från och med den 7 januari. Anmälan öppnar inom kort, men jag vill redan nu passa på att berätta vad vi kommer att erbjuda:

Kundaliniyoga

 • Fysisk yoga i kombination med andning och meditation. Kundaliniyoga lägger stort fokus på yogans mentala och meditativa aspekter. Yogaövningarna är enkla och kan utföras av alla.

Vinyasayoga

 • Dynamisk flowig yoga till skön musik. Vinyasayoga är ett flöde av ställningar som kopplas med andningen. Vi arbetar med solhälsningar i kombination med både klassiska och modernare yogaställningar.

Mediyoga

 • Lugn yoga som ger frisk rygg, bra immunförsvar och god hälsa. Rörelserna är mjuka och alla är välkomna. Avslappning och mindfulness ingår.

Yinyoga

 • Stillsamma yogarörelser i kombination med mindfulness. Yinyoga fokuserar på djup stretch, avslappning och återhämtning. Vi anpassar övningarna så att alla kan delta utifrån sin egen nivå.

Mindfulness

 • Medveten närvaro och mindfulness. Kurs sittande på stol i liten grupp där du lär dig olika mindfulness-tekniker för hälsa, avslappning och välbefinnande.

Hot Atletyoga i +38° värme

 • Ökad flexibilitet, bättre koncentration och snabbare återhämtning. Atletyoga fokuserar på kroppens funktionalitet. Alla nivåer välkomna, man behöver inte gilla sport men vi tränar i hög värme så man ska älska att svettas :-)

 1. Ohhhhh….va fint och mysigt. Hoppas det går fint för dig. Vi kommer på besök någon gång….bor ju numera i Molkom, Värmland. Kramar till dig från oss 2, ”ungdomarna”, tidigare Malmöborna.

  1. Hej kära vänner, vad fint att höra från er, jag hoppas verkligen att ni har vägarna förbi en vacker dag, stranden är magisk och vandrarhemmet ligger precis intill.

   Kramar till Molcolm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.