Jag är så himla glad!

  • Min nya adress från och med alldeles nyss (vi fick nycklarna den 2 oktober) är Västra Kanalvägen 20 vid Falsterbokanalen i Höllviken! Jag älskar husets vackra placering med utsikt över havet och naturen, och trivs med känslan som arkitekterna har skapat. Vi börjar att värma upp huset med kurser i yoga och mindfulness från och med den 7 januari. Anmälan öppnar inom kort, men jag vill redan nu passa på att berätta vad vi kommer att erbjuda:

Kundaliniyoga

  • Fysisk yoga i kombination med andning och meditation. Kundaliniyoga lägger stort fokus på yogans mentala och meditativa aspekter. Yogaövningarna är enkla och kan utföras av alla.

Vinyasayoga

  • Dynamisk flowig yoga till skön musik. Vinyasayoga är ett flöde av ställningar som kopplas med andningen. Vi arbetar med solhälsningar i kombination med både klassiska och modernare yogaställningar.

Mediyoga

  • Lugn yoga som ger frisk rygg, bra immunförsvar och god hälsa. Rörelserna är mjuka och alla är välkomna. Avslappning och mindfulness ingår.

Yinyoga

  • Stillsamma yogarörelser i kombination med mindfulness. Yinyoga fokuserar på djup stretch, avslappning och återhämtning. Vi anpassar övningarna så att alla kan delta utifrån sin egen nivå.

Mindfulness

  • Medveten närvaro och mindfulness. Kurs sittande på stol i liten grupp där du lär dig olika mindfulness-tekniker för hälsa, avslappning och välbefinnande.

Hot Atletyoga i +38° värme

  • Ökad flexibilitet, bättre koncentration och snabbare återhämtning. Atletyoga fokuserar på kroppens funktionalitet. Alla nivåer välkomna, man behöver inte gilla sport men vi tränar i hög värme så man ska älska att svettas :-)

  1. Ohhhhh….va fint och mysigt. Hoppas det går fint för dig. Vi kommer på besök någon gång….bor ju numera i Molkom, Värmland. Kramar till dig från oss 2, ”ungdomarna”, tidigare Malmöborna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.