• Jag står i vår sal “utsikten” och tittar ut. Just i dag ligger dimman tät över Falsterbokanalen och sikten är dålig, man ser inte ens fyren på andra sidan piren. Här inne är det magiskt mysigt, för vi har precis fått upp värmen. Nu pratar jag inte om vanlig rumsvärme utan om riktig hetta, en hetta som får hjärtat att pulsera och musklerna att mjukna. Vi har fått upp temperaturen till +40°C i vår sal för värmeyoga. Känns otroligt skönt för lederna, huden och humöret. Det kommer att bli en varm vinter på Canalis. I övrigt är det lite halvt kaotiskt. Vi bygger om loungen, som du möter direkt när du kliver in genom dörren. Här är musik, skön soffa och det doftar gott. Tanken är att du ska få landa, men först ska vi fixa och dona lite till.

Ny rapport kommer snart, många kramar från kanalen

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.