• Janne säger att han inte förstår vad jag vill visa med en yogabild som är tagen ute i naturen. Han viftar och visar med kroppen. Vi har en diskussion om detta precis innan vi ska sova.
  • Jag vill inspirera, försöker jag, berätta i bild att man får energi av yoga – liksom från naturen. Men man yogar inte ute, fortsätter han. Sen somnar vi. Nu dagen efter har jag byggt upp lite mer försvar. Nästan alla mina yogabilder är tagna ute, så jag borde ha ett bra svar. Jag yogar ofta i naturen, men aldrig när någon ser på, så den här bilden är bara för show.
  • Det finns så mycket fint jag vill visa. Dimmigt grått nu i november kanske, men löven blänker i gult och grönt och värmen sprids i hela kroppen. Det är den värme jag vill sprida och det känns så härligt. Fotot är taget av Jonas Persson i samband med annan träning. Jag fick bara lite feeling.

Kramar, ha en fin helg, fånga det, luset finns utomhus!

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.