Känner du dig ständigt trött och stressad?
Det kan vara ett tecken på att hösten är här.

  • Årstidernas växlingar påverkar både kroppen och sinnet och vi reagerar alla lite olika på mörker, men för de flesta är det lättare att bli förkyld och trött under höst och vinter.
  • Jag glömde helt bort att jag skulle släppa in min elektriker Sven first thing monday morning klockan 7. Det är Sven som sätter upp värme i taket på Studio Canalis, där det ska bli värmeyoga. Blev lite förvånad när jag kom fram runt åtta och hans bil stod utanför. Sorry Sven, vill du ha en kopp kaffe?
  • Att känna sig orkeslös emellanåt är helt normalt, men när det blir långvarigt är det inte så bra. Om känslan sitter i länge kan man bli nedstämd och glädjen kommer mer och mer sällan.Det enklaste tipset är att försöka tillbringa tid utomhus, helst under dygnets ljusa timmar, även om det är mulet som i dag.
  • Motion fungerar också, liksom mental träning i form av exempelvis mindfulness. Jag brinner verkligen för detta och vill därför redan nu berätta att vi kommer att starta “må-bra-kurser” på Studio Canalis så fort vi öppnar. Vi kommer att vara i ”Andrummet” som är vårt mindre rum för mindfulness och medveten andning. Här sätter vi just nu upp gardiner, fast inte framför fönstret för att skymma utsikten, utan på den bakre väggen. Det kommer att bli en supermysig och varm atmosfär.
  • Mindfulness baserad träning har visat sig vara en effektiv metod att komma till rätta med bland annat sömnbesvär och stress. Och vi vill inspirera till hälsa och välmående, därför kör vi med mindfulness. Varmt välkommen, jag har lagt upp hela kursutbudet här, om du “skrollar” ner lite, kommer du till mindfulnesskurserna.

Kram, ha en fin vecka!

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.