• I går sprang onsdagsgruppen en runda vid havet, den fina bilden är tagen av Pernilla, aka onsdagspernilla, som spurtade upp för sanddynerna för att fånga tre av oss. I helgen tog Näsets triathlon över Studio Canalis. Kul! Ett stort gäng glada triathlonvänner hade roligt med löpning, föredrag och yoga. Tur att inget av följande hände medan här var så mycket folk:
  • Mitt i allt byggkaos, när vi höll på att borra i betongen för att fixa med ett eluttag, gick larmet. Och det låter inte lite högt kan jag säga. Grannarna i naturreservat fick hålla för öronen. Lugnt och metodiskt letade vi genom hela huset. Jag hittade knappar för brandlarm, men det fortsatta att tjuta. Jag ringde Kristin, förra ägaren, som vänligt och tålmodigt lotsade mig genom hela proceduren. Andas ut…. tystnaden efter larm är ljuvlig. Tack för att det händer i dag och inte mitt under ett yogapass i januari. Jag vet hur man larmar av nu.
  • På morgonen möttes jag av en annan överraskning. Det var enormt mycket imma på rutorna, det typ rann vatten längs med fönsterpartierna i hotboxen. Imma vill vi inte ha, för vi vill se ut över den vackra naturen. Förklaringen är termodynamik. En kall natt ute i kombination med att jag kvällen innan skruvat upp värmen i det japanska spabadet. Samtidigt som fläkten råkar vara avstängd i samband ett test och byte av filter. Imman försvann snabbt när jag tog tag i saken, och det hela slutade med att jag fick ett städryck som varade i 2 timmar. Jag älskar den skapande kreativa fasen och allt kaos kring Studio Canalis. Meanwhile hinner jag faktiskt yoga.

Kramar, ha en trevlig fredag i morgon och helg!

Jona

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.