• Mörkret är mäktigt och sammetsmjukt. För en solkrigare är det hårt jobb just nu, men det går hyfsat bra ändå. Jag laddar upp batterierna i bastun, både hemma och på Studio Canalis. Det blir mycket bastu nu kan man säga. Och hotyoga.
  • Vintersolståndet är här den 21 december. Jorden lutar sig långt bort från solen på årets mörkaste dag. Det är inte mycket att hurra för kanske. Om man råkar blinka missar man solen helt. Men man ser ljuset i tunneln. Och man kan meditera.
  • Min meditation den här månande är så himla cool så att jag vill dela med mig av den. Den är en riktig hyllning till mörkret och skuggorna, och den är riktigt djup, och jag älskar den. Prova själv i 5 minuter. Varsågod, det är min present till dig!

Önskar

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.