Kom och fira sommartid tillsammans med oss!

  • Söndagen den 31 mars kl. 9-12 öppnar vi Studio Canalis för yoga, meditation, bastu, havsbad och japanskt bad i stillhet och samklang med naturen.
  • Vi håller ett klassiskt kundaliniyogapass, som ger dig vitalitet för att möta våren med nya krafter. Passet vänder sig både till dig som är nybörjare och för dig som är van utövare. Yogan är på grundläggande nivå och alla är varmt välkomna. Efter yogapasset bjuder vi på en värmande indisk soppa och sedan är det fritt fram att basta och bada i lugn och ro. Ta med mjuka kläder, en filt till avslappning, handduk och baddräkt. Vi har yogamattor att låna ut, men om du har en egen, ta gärna med den.
  • Vill du starta söndagen ännu tidigare och möta ljuset när vi går in i sommartid? Klocka 6:30-8:45 har vi ett speciellt yogapass, som kallas Kundaliniyoga Sadhana. Vi förbereder kroppen med ett energigivande yogapass och möter därefter soluppgången med en 60 minuters sjungande mantrameditation, som kallas Aquarian Sadhana. Vi kommer att dela ut ”sånghäfte” till alla som vill vara med. Dörrarna öppnas kl. 6:15. Efter morgonpasset bjuder vi på te och frukt.
  • Priset är 400 kr för hela dagen. Du anmäler dig här!  

Varmt välkomna önskar Ann-Jeanette, Jona och Lilly

 

  1. Hade såååå gärna varit med på detta men är inte i Fbo då. Gärna en annan gång✌️❤️❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.