Start 28 september 2019. Certifiering 26 april 2020
Studio Canalis, Västra Kanalvägen 20, Höllviken

  • 28-29 september: Yogisk filosofi
  • 26-27 oktober: Yogans historia
  • 23-24 november: Yogaställningar
  • 7-8 december: Andningstekniker
  • 11-12 januari: Anatomi
  • 8-9 februari: Yogaforskning och yogaterapi
  • 7-8 mars: Mindfulness och meditation
  • 24-26 april: Avslutning och diplomering

I september 2019 startar vi vår åttonde yogalärarutbilnking och vi ser fram emot en spännande och givande utbildning med fokus på forskningsbaserad yoga.Vi antar 16 elever till utbildningen varje höst.

Antagningen till utbildningen går till så här: Du fyller in din intresseanmälan och vi skickar dig ett mejl med information och ett besked om att du är antagen till utbildningen. Efter att du har skickat in din intresseanmälan har du möjlighet att ha ett möte med oss och ställa personliga frågor. Vi vill att det ska kännas 100% rätt för dig. När du har beslutat dig skickar vi dig en faktura med anmälningsavgiften, som är din första delbetalning. Nu är du anmäld till yrkesutbildningen till int lic yogalärare! Efter att du har betalat anmälningsavgiften får du inlogg och lösen till “min yogsida” där vi har samlat allt studiematerial och där vi postar kontinuerlig information. Vi startar en ny utbildning varje år i september. Undervisningen är lördagar och söndagar kl. 9-17. Lunch, te och frukt ingår. Sista helgen börjar på fredag kl.17 och slutar på söndag kl.13. Om du är borta en helg kan du ta igen det missade tillfället under nästa utbildning.

Välkommen hälsar Jona & hela lärarteamet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.