Hej vänner, hur är allt?

Snart är kvällarna krispiga och ljusa, havet varmt och energin kommer tillbaka.

Jag mår jättebra just nu, älskar livet som studioägare och njuter av att skapa verksamheten med alla härliga mänskor på Studio Canalis – ett steg i taget. Det flyter på mer och mer och jag gillar att bygga upp allt tillsammans med våra vänner.

Nu ska jag inte gå händelserna i förväg, men sommarn kommer att bli helt igenom magisk, vi kommer att ha så himla roligt!

Det blir 30 pass yoga, massa havssimning och annat … och vi firar sommarsolståndet, som är årets ljusaste dag. Sommarsolståndet? Vad är det Jo, låt mig få berätta … Redan år 2004 var vi ett litet yogagäng, som samlades nere på stranden innan någon annan var vaken, för att träna mjuk yoga i soluppgången. Jag har bara kört vidare på samma koncept utan att titta bakåt sedan dess.

Om du har missat eventet tidigare, så har du en helt ny chans nu. Du är jättevarmt välkommen, sommarsolstånd är för alla. Vi kör ingen krånglig yoga, bara mysigt flow. Det behövs inte ens någon föranmälan, utan det är bara att dyka upp. Och det är gratis.

Skriv upp datum redan nu. Söndagen den 23 juni kl.4-6. Jag lovar att det är värt den tidiga starten, att se solen stiga upp över havet är mer än magiskt! Man liksom laddar upp hela sig inför hela resten av året.

EXAKT mötesplats är på stranden ca 200 meter från den vita bastun, på piren, längst ner på  Östra Kanalvägen.

Njut av ljuset så länge!

Jona

 • Vad: Yoga och meditation på stranden vid soluppgången
 • När: Söndagen den 23 juni kl.4-6
 • Var: Vi är på beachen! 200 meter öster om den vita bastun, piren, västra Kanalvägen. Du följer de tända marschallerna och på stranden brinner en eld. Nu är du framme. Här är yogan!
 • Utrustning: Klä dig i varma kläder (gärna typ dunjacka) då det sällan är varmt klockan fyra på morgonen. Ta även med ett eget liggunderlag/yogamatta eller motsvarande. En termos med varm dryck är mysigt att ha.
 1. Åh, underbart! Längtar efter detta! Blir det på samma ställe på stranden? Vi är ett litet gäng som även undrar om du kommer att ha fler afterwork-kvällar framöver, kanske till hösten? Ses söndag morgon. Kram & glad midsommar

  1. Hej Helene, ja det kommer att bli magiskt, glad att jag får sällskap ;-)

   Vi kommer att vara på samma gamla ställe, varmt välkomna!

   Kram och glad midsommar

   Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.