Yoga ute startar måndag 1 juli och håller på fram till fredagen den 9 augusti. Ny plats för yogasommaren 2019 är bryggan Handikappbadet vid Studio Canalis, Västra Kanalvägen 20. I sommar har vi även yoga inne.

 • Måndag kl. 9:00 är det yoga ute på bryggan Handikappbadet
 • Tisdag kl.19:30 är det yoga inne i sal Utsikten på Studio Canalis
 • Onsdag kl.9:00 är det yoga ute på bryggan Handikappbadet
 • Torsdag kl.19:30 är det yoga inne i sal Utsikten på Studio Canalis
 • Fredag kl. 9:00 är det yoga ute bryggan Handikappbadet= 30 pass yoga totalt!

Du köper sommarkortet med swish här! Läs mer info i “brödtexten” om du vill, den finns nedanför bilderna.

 • Man blir nostalgisk, det var år 2002 jag började hålla yoga på Formtoppen och år 2004 som jag för första gången undervisade yoga utomhus. Det är sann kärlek sedan dess och utomhusyogan har vuxit sig till en stor grej överallt i Höllviken. Att befinna sig utomhus är härligt, även när vinden viner och myrorna kryper på ens bara ben, för man känner kontakten med naturen, och jag upplever att det är lättare att känna av effekten av yogan när man är ute.
 • Nu står vi inför en ny sommar en massa år senare och jag kan fortfarande inte tänka mig någon trevligare yogaform än yoga utomhus. Man får frisk luft samtidigt som man övar sin balans, styrka och smidighet. Det enda man inte får av yoga är möjligtvis bra kondis, för då måsta man faktiskt anstränga sig och höja sin puls genom att exempelvis simma eller cykla en runda.
 • Jag har haft sommaryoga på samma gamla smultronställe sedan starten 2004, men nu känner jag att det är dags att byta plats. Det som oroar mig en aning är att ni inte ska hitta mig, och att någon av misstag kommer till det gamla stället istället för det nya. Att nå ut till alla är svårt, för många läser inte info på hemsidor längre och jag har inga mejladresser, så hjälp mig gärna att sprida budskapet till era vänner om ni vill. Det skulle göra mig så glad. Jag vill inte att någon ska känna sig utanför eller bli bortglömd.
 • Att flytta till en ny plats är ganska logiskt ändå, eftersom jag har Studio Canalis vid Falsterbokanalen. Vi kommer bara att flytta ett stenkast fågelvägen, nämligen rakt över till den västra sidan av kanalen. Jag hoppas att den som råkar gå fel ser oss och kvickt cyklar över till den västra sidan. Det tar inte så lång tid.
 • Ny officiell plats för YogaJona sommaryoga år 2019 är bryggan vid Handikappbadet med gott om svängrum för yogamattor och folk. Och OM det börjar regna kan vi lätt flytta oss inåt till Studio Canalis, för där är alltid varmt, skönt och torrt. Ett stort bonus är att vi har en egen bastu med havsutsikt, som är på i samband med alla träningspass, så vi kan båda yoga, bada och basta tillsammans. Och vi har te :-)
 • Vi börjar med sommarträningen måndagen den 1 juli och håller på hela vägen fram till fredagen den 9 augusti. Det blir yoga ute varje måndag, onsdag och fredag kl.9:00-10:00 i 6 veckors tid.
 • Dessutom har vi yoga inne på tisdagar och torsdagar kl. 19:30-20:30. Du får en riktig yogasommar med 30 pass yoga totalt! Priset är 1800kr för hela kalaset. Då ingår även simning, löpning, cykling och swimrun för den som är sugen på det där med kondition.

Varmt välkomna alla fina, “gamla” och “nya”. Du köper sommarkortet här!

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.