Vi älskar yoga på den vackra platsen med det udda namnet. Utsikten får oss att ta ett djupt andetag av glädje varje gång. Morgonen vid Falsterbokanalen är perfekt för yoga … för vi har hela dagen kvar att njuta av den sköna känslan i kroppen. Vi är många och det är mycket energi och glädje, och för att allt ska flyta smidigt har vi en liten regel … eller se det som ett vänligt råd …

Vi är tysta så att våra tankar får vila!

Vi vänder fokus inåt mot vår egen träning och undviker att samtala med våra kompisar. Det är fritt fram att mingla ”utanför” trädäcket, på gräset, på bryggan … och i vattnet, men på trädäcket är det tystnad och stillhet som gäller. Jag har infört denna ”nya regel” för att du, och alla andra, ska få ut det mesta av träningen, och för att yogapasset inte ska förvandlas till ett mingelparty.

Vi är också tysta och ”mindfulla” när vi går på trägången som leder från havet in till Studio Canalis … Genom att inte prata visar vi respekt för våra fina grannar och gäster som sover på Lotsvillans vandrarhem.

Yoga sommaren pågår till mitten av augusti och du är mycket varmt välkommen att delta. Vi har tre pass utomhus och två kvällspass inomhus varje vecka: Måndag, onsdag och fredag har vi yoga ute kl. 9-10 … Tisdag och torsdag har vi yoga inne kl. 19:30 – 20:30. Du anmäler dig med mejl till jona@studiocanalis.se, priset är 180kr och betalas med Swish i förväg.

Tack för det – namaste!

Jona

Alla fina bilder i detta inlägg är tagna av Jonas Persson i går den 17 juli.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.