Just nu är det fokus på hösten. I september börjar den åttonde yrkesutbildningen till lic yogalärare och jag jobbar med planering och förnyar delar av materialet. Viktigt att alltid vara up to date med den nyaste yogaforskningen och också ha med den spännande yogamystiken och historien. Jag älskar att vi har en modern “multi-style” utbildning där alla kan hitta sin egen passion och stil. Utbildningen är ett helhetskoncept där man fördjupar sin egen yogapraktik samtidigt som man utvecklar sin undervisning till att omfatta olika typer av yogaklasser. Här är alla våra datum ifall du missat:

Helg 1: 28-29 september: Yogisk filosofi
Helg 2: 19-20 oktober: Yogans historia
Helg 3: 23-24 november: Yogaställningar och anatomi
Helg 4: 7-8 december: Andning och avslappning
Helg 5: 11-12 januari: Yogaanatomi och chakrasystemet
Helg 6: 8-9 februari: Yogisk psykologi och yogaterapi
Helg 7: 7-8 mars: Meditation och mindfulness
Helg 8: 24-26 april: Avslutning och diplomering

Snart kommer vi med datum för vidareutbildningar för “redan färdiga” yogalärare. Vi har fått in önskemål om barnyoga, gravidyoga, yoga för idrottsmän, fördjupning i mantra och meditation … listan kan göras lång. Hör gärna av dig om du har önskemål till jona@yogajona.se

Kram

Jona

Bilden är tagen av Romulo Cruz på Mallorca

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.