Vill du yoga med mig? Det vill jag! Att yoga tillsammans är det roligaste jag vet.

I höst kommer mina klasser att handla om anatomi och forskning. Låter det lite trist? Oroa dig inte. Jag lovar att det är superintressant, spännande och yogiskt på alla sätt och vis. Teorisnack och andlighet mellan ställningarna är höstens tema. Här är mitt höstschema:

På tisdagarnas atletyogan kommer vi att jobba igenom alla muskler och verkligen lära känna våra kroppar och styrkor. Onsdagens vinyasayoga blir en spännande serie ställningar som ger energi och inre styrka. Fokus är på pranayama, andningsövningar. Torsdagens coreyoga är veckans höjdpunkt. Här arbetar vi med kroppens kärna; rygg, mage och axlar, och kombinerar detta med mental träning och mindfulness. Bokningen till klasserna öppnar måndagen den 12 augusti. Du hittar alla klasser på Studio Canalis i vår gemensamma kalender!

Kramar och kraft

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.