Hej vänner!

Hur går det med jobb, yoga och träning? Jag har kollat på kompisar som tävlat i Kalmar och Köpenhamn och nu har jag IRONMAN – abstinens. Jag fantiserar om olika tävlingar som jag vill göra, men jag anmäler mig inte. Jag tänker vänta ut mig själv tills det går över. Om det inte går över måste jag antingen gå i terapi för att ”bota min abstinens” eller så anmäler jag mig till en tävling och kör ALL IN. Jag vet dock, innerst inne, att jag inte har den tiden som behövs för att träna upp mig. Dessutom tycker jag att det är mycket roligare med Canalis och all yoga och coaching. Annars är allt jättebra! Jag övar på nya yogasekvenser till höstens kurser och jobbar med planering tillsammans med de andra yogalärarna inför starten. Kul grejer, bara jag slapp drömma om IRONMAN.

Kram och tack för att ni lyssnar! Allting går över med tiden :-)

Jona

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.